Vásárosnamény - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. október 05. szerda, 01:00
alt
Az mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegenbe utazott a soron következő NB II.-es mérkőzésére. Ez alkalommal a vásárosnaményi Vitka SE volt az ellenfél. A találkozóra szeptember 25-én délután 17 órától került sor a vásárosnaményi sportcsarnokban.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a haza csapat nyitotta egymás után két góllal, a keresztesiek csak három perc elteltével tudtak szépíteni. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, sokszor volt egyenlő az állás, azonban a vásárosnaményi csapat egyszer sem engedte át a vezetést a keresztesieknek. A félidő második felében a vendég csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta átvenni a vezetést. A félidő végére a keresztesi csapat ráerősített, bár egy ponttal, de sikerült megelőzni a hazai csapatot, így az 1. félidő végeredménye 12:13 lett a vendégek javára.

A 2. félidőt a hazai csapat három találata nyitotta, amire a keresztesiek négy góllal reagáltak. A félidő első felében úgy tűnt elérkezett a keresztesiek ideje, ugyanis sikerült átvenniük és megtartani a vezető pozíciót, azonban a két csapatot egymástól csak alig néhány pont választotta el. A félidő második felében a vendégek előnye stabilan hol kettő hol három pont volt. A félidő végére vált igazán izgalmassá a mérkőzés, amikor a hazai csapat ráerősített és egymás után három gólt is dobott. Azoban a keresztesieknek a mérkőzés vége előtt sikerült vissza szerezni a vezetést, így a találkozó végeredménye 25:26 lett a keresztesi csapat javára.
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com