Határvadász-képzés
Írta: Eleven Televízió   
2016. szeptember 06. kedd, 22:36
alt
 
Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség határvadász Bevetési Osztályainak állományába Járőrtárs beosztás betöltésére.  A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.
 
Bővebb tájékoztatás a 06-80- 203-983 ingyenesen hívható telefonszámon (munkanapokon 8 és 20 óra között), a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, a rendőrség Facebook (www.facebook.com/hatarvadaszkepzes) és Twitter (www.twitter.com/police.hu) oldalán, továbbá személyesen bármelyik rendőri szervtől kérhető.
alt
alt
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com