Csoda vár - autót kapott Dombi Norbert
Írta: Eleven Televízió   
2016. július 29. péntek, 09:46
A 30 éves Dombi Norbert és édesanyja nehéz körülmények között, a fiatal férfi betegségével együtt járó mindennapi problémákkal küzdve éli életét mezőnyárádi otthonában.
Július 22-én viszont meglehetősen sokan gyűltek össze a család kicsi, de takaros udvarán. A ZSÓFI-CsodaVár Egyesület tagjai érkeztek Norbiékhoz. Nem pusztán látogatóba jöttek azonban: a sok kedvesség mellett a fiatalember egy autót is kapott az egyesülettől, amellyel a jövőben remélhetőleg könnyebb lesz mindennapi életük. A feldíszített és az új tulajdonos nevével is ellátott kocsi délután öt órakor gurult be az udvarra. Az egyesület elnöke Ináncsi Gergely adta át a forgalmi engedélyt és a kulcsokat az édesanya és főleg Norbi legnagyobb örömére.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Norbi pedig olyannyira szereti a rallyt, hogy néhány héttel ezelőtt egy igazi versenyautót is kipróbálhatott, amihez szintén az egyesület adta meg a szükséges segítséget. Az erről készült videó összeállítást tartalmazó DVD szintén a meglepetések között volt. Ezen felül pedig speciális, könnyen fogyasztható élelmiszerek is kerültek a család asztalára.
Miután pedig az autó már hivatalosan is boldog új gazdája tulajdonába került azonnal ki is akarta próbálni. Így, ha egyelőre csak rövid távon is, de ez az álma is teljesült, hiszen egy jókora kerülőre lehetett utasa az új járgánynak a község utcáin.
Az egyesületnek pedig eltökélt szándéka, hogy továbbra is tőlük telhető segítséget nyújtanak a nehézségekkel küzdő családnak.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com