Tanévzáró a Szederkényi Anna Tagiskolában
Június 25-én tartották meg a Szederkényi Anna Tagiskola tanévzáró ünnepségét Mezőnyárádon. Az ünnepség nyitányaként megérkezett az iskola zászlaja, majd a Himnuszt követően Tóth Nikolett első osztályos tanuló szavalata hangzott el. Az énekkar fellépése után Farkas Jánosné tagintézmény-vezető értékelte a tanévet. Felsorolta a kiemelkedő versenyeredményeket elért tanulókat, megköszönte a kollégák egész éves kitartó munkáját és a szülők segítségét, az önkormányzat támogatását.
40 éves Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapott Kassainé Szilágyi Éva, az intézmény közelmúltban nyugdíjba vonult pedagógusát. Rajta kívűl elismerő oklevélben részesült 25 illetve 30 éves eredményes munkája kapcsán Gallik Gábor és Farkas Jánosné.
Ezt követően a kiemelkedő iskolai teljesítményért, tanulmányi munkáért járó jutalmakat adták át az azt kiérdemlő tanulók számára, illetve az iskolát segítő szülők felé fejezték ki köszönetüket a tanévben és az előző években nyújtott segítségért, majd a zeneiskola képviselője a ballagó nyolcadikosok közül két tanulónak hűségkorsót adott át.
Az ünnepség zárásaként a nyolcadikosok átadták a hetedikeseknek az iskola zászlaját. Végül a jelenlévők közösen elénekelték az iskola indulóját, majd nem maradt más hátra, mint a 2015/16-os tanév bezárása illetve a bizonyítványok kiosztása az osztálytermekben.


Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com