Jubileumi Harmatcsepp Napok a mezőkeresztesi oviban
Írta: Eleven Televízió   
2016. május 23. hétfő, 17:25

Május 18-a és 20-a között tartották a Harmatcsepp Napokat Mezőkeresztesen. Az óvoda 10 éve vette fel ezt a nevet, így egyúttal a jubileumot is ünnepeltek az idén.
A műsor elején Czirják Károlyné óvodavezető köszöntötte a meghívott vendégeket és természetesen a gyerekeket is, valamint felidézte, hogy miért pont ez a nevet választották az intézménynek annak idején. Elmondta, hogy a környezeti nevelés már akkor is nagyon fontos volt és ma is az az óvodában, másrészt az összetartozást is erősíteni szerették volna.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Az ünnepség két verssel folytatódott, Balatoni Patrik és Okos Máté szavalt társaiknak. Ezt követően, a hagyományokhoz híven a kiscsoportos gyerekek megkapták a Harmatcsepp jelvényt. Ez jelzi, hogy ők is a Harmatcsepp Óvodába járnak.
Végül meglepetés vendégként a Csiribiri Együttes lépett fel a színpadon a gyerekek nagy örömére, akik műsorukba bevonták a kicsiket is, szinte minden dalra együtt táncoltak az ovisok és az óvónénik.
A zenés műsor végén pedig megérkezett az ünnepi torta is a színpadra.
Másnap ügyességi játékok várták a gyerekeket mindkét óvodában, emellett kézműveskedhettek is az ovisok. A József Attila úti óvodában pedig egy retro kiállítás is nyílt, amelyen sok-sok fotó és régi játék idézte fel a múltat.

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com