Mezőkeresztes - MEAFC női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. május 17. kedd, 22:19
alt
Május 8-án, vasárnap a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a hazai pálya előnyeit élvezhette. Ezen a mérkőzésen a MEAFC csapatát fogadta otthonában. A találkozó, amelyen szép számmal vettek részt a szurkolók is, délután 15 órától vette kezdetét. Az 1. félidőt vendég csapat gólja nyitotta, azonban a hazai csapat percekkel később már egyenlített is.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A félidő első felében a keresztesi csapat volt eredményes, egymás után 5 gólt is sikerült értékesíteniük. A félidő második felében a miskolci csapat igyekezett behozni hátrányát, de nem sikerült kiegyenlíteni a mérkőzést. A félidő végére 2 pontosra tudta csökkenteni a vendég csapat a hátrányát, így hazai vezetéssel 15:13-ra zárult az első félidő.
 
A 2. félidőt a keresztesi csapat két gólja indította el, de percekkel később a miskolci csapat is sikeres gólt értékesített. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, de végig stabilan tudta tartani a hazai csapat vezető pozícióját. A félidő második felében a keresztesi csapat még inkább ráerősített és egymás után 4 gólt is értékesített. A félidő végére a hazai csapat előnye hat pontosra emelkedett. A mérkőzés végeredménye így

28:22 lett a mezőkeresztesi csapat javára.

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com