Bükkaljai Mozaik - 2016. május 18.
Írta: Eleven Televízió   
2016. május 17. kedd, 01:00
alt
 
Majális Mezőkeresztesen - 1. rész
 

A szervezők idén is majálisra várták az érdeklődőket Mezőkeresztesen az IKSZT udvarán május 1-én. A hagyományokhoz híven a reggeli ébresztő és hívogató idén is a motoros klubhoz kötödik. A város központjából, a katolikus templommal szemben lévő parkólóból a gyülekezőt és az eligazítást követően vonultak végig a szép számmal megjelent motorosok majdnem minden utcán. Végül a programok fő helyszínére, az IKSZT udvarára érkeztek meg. A programok délelőtt 10 órától folytatódtak először jóga bemutatóval, majd zumba kedvcsinálóval. De 11 órától karate bemutatót is láthattak a jelenlévők, majd a mezőkeresztesi Kossut Lajos Általános Iskola tanulóinak táncbemutatója következett.

 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 

 
alt
 
24. szépkiejtési verseny Mezőnyárádon - 3. rész
 
Április 7-én immáron 24. alkalommal rendeztek szépkiejtési versenyt a mezőnyárádi Szederkényi Anna Tagiskolában. A verseny célja, hogy az alsó tagozatosok négy kategóriában mérhessék össze tudásukat. Miközben a prózamondó kategória nevzettjei előadták mivel készültek a megmérettetésre, az alatt a hangosolvasás kategóriában a gyerekek felolvasták a kapott szöveget. Kis szünetet követően, mialatt a zsűri tagjai értékelték a meghallgatott előadásokat, került sor az eredményhirdetésre, ahol az első három helyezett könyvjutalomban részesült.
 

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 

 
alt
 
42. Szolnoky Jenő Váltófutóverseny - 2. rész
 

Április 14-én került megrendezésre Mezőnyárádon délután 13 órától, a 42. Szolnoky Jenő Váltófutóverseny. Ez alkalommal 5 iskola 200 diákja gyülekezett a mezőnyárádi Szederkényi Anna Tagiskola sportpályáján.
Az 5-6., illetve 7-8.osztályos lányok és fiúk 10x150 méteren mérték össze gyorsaságukat. A gyerekek lelkesen vágtak neki a egyenként rájuk váró 150 méteres távnak, miközben az út mellől folyamatosan biztató szavakat kaptak a korábbi futamokban indulóktól és a nézőktől. A verseny végeztével a gyerekek visszatértek az iskola sportpályájára, illetve parkjába.
Ezt követően került sor az eredményhirdetésre.

 

 

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com