MEAFC - Mezőkeresztes női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. április 10. vasárnap, 20:50
alt
Március 31-én a mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegen környezetben lépett pályára, ezúttal a MEAFC otthonába utaztak el. A találkozó este 18 óra 45 perctől vette kezdetét a Miskolci Egyetem sport pályáján. Ismételten egy izgalmas sportmérkőzésnek lehettek szemtanúi a

meccsre kilátogatók.

 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a keresztesi csapat nyitotta két gól sikeres értékesítésével. Erre csak percekkel később tudott reagálni a miskolci csapat. A félidő első felében a vendég csapat bizonyult eredményesnek, egymás után 5 gólt is sikerült értékesíteniük, ezzel folyamatosan növelve előnyüket a hazai csapattal szemben. A félidő második felében a keresztesi csapat előnye már 6 pontos volt, úgy tűnt a hazai csapat nem tudja behozni a lemaradást. Az 1. félidő végére 8 pontos előnnyel 14:6 lett az eredmény a keresztesi csapat javára.
 
A 2. félidőt ismét a keresztesi csapat sikeres gólja indította el. A félidő első felében a miskolci csapat próbált felzárkózni, a két csapat felváltva értékesített pontokat. A félidő második felében a hazai csapat igyekezett behozni a hátrányát és gólgyártásba kezdett. Egymás után 4 gólt is sikerült értékesítenie. A félidő végére a hazai csapat nem tudta kiegyenlíteni a hátrányát, végül 4 pontos előnnyel 25:21-re nyerte meg a mérkőzést a mezőkeresztesi csapat.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"Sikerült kijavítani a hibáinkat az előző mérkőzéshez képest, így egy kiváló első félidőt követően fontos győzelmet szereztünk. A végére elfáradtunk, de meg tudtuk tartani az előnyünket. Nem volt könnyű dolgunk, egyetlen hétméterest sem dobhattunk a mérkőzésen, ami igen ritkának számít ebben a sportágban."

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com