Baleset Bükkábrány és Vatta között: két súlyos sérültje volt a karambolnak
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 27. péntek, 21:06
alt
Pénteken este, 16 óra 15 perc körül súlyos baleset történt a 3-as főúton, Bükkábrány és Vatta között. Egy Miskolc irányából Mezőkövesd felé haladó Mercedes eddig ismeretlen okok miatt, hirtelen, előjel nélkül áttért a szembe jövők sávjába, ahol egy szabályosan közlekedő Suzukival ütközött frontálisan. Az ütközés erejére jellemző, és a videófelvételen is látható, hogy a vétlen autós járművének eleje és motortere teljesen összeroncsolódott, az utastérig összepréselődött. A Suzuki utastere, kormánya is erősen deformálódott, a sofőr csodával határos módon élte túl az ütközést.
A Mercedes jobb első része szintén nagy erejű ütközésről tanuskodott.
Úgy tudjuk, egyáltalán nem találtak féknyomot a helyszínen, így valószínű, hogy rendkívűl nagy sebességgel ütköztek a járművek.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A járművek vezetőit a helyszínre érkező mentők szabadították ki és azonnal megkezdték ellátásukat, míg a tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el. Az úttest is szennyeződött a járművekből kifolyó olajjal, ezt a Közút munkatársai távolították el.
A balesetben mindkét jármű középkorú férfi sofőrje súlyosan megsérült, rajtuk kívűl más nem utazott az autókban. Mindkét sofőrt a megyei kórház traumatológiájára szállították.
Mivel ezen a részen Vatta felé 2 haladó sáv van, így váltakozó irányba folyamatosan haladhattak az arra járók a helyszínelés idején. 

Kommentár nélkül:
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com