Tizedik alkalommal - szüreti bál Bükkábrányban
A hagyományokhoz híven az idén is a hetedik osztály Szülői Munkaközössége szervezte Bükkábrányban október 10-én azt a szüreti mulatságot, melynek a bevételéből jelentős összeget fordítanak majd arra, hogy a tanév végén ballagó 8. osztály búcsúztatását támogassák. A bevétel a belépőjegyek, a tombolaszelvények, illetve a támogatói jegyek árából állt össze.
Az immár 10. alkalommal megrendezésre kerülő mulatság bevezetőjeként Reviczkiné Máté Györgyi köszöntötte a megjelent szülőket, pedagógusokat és a vendégeket. A nyitó műsor első részében a hetedik osztály tanulóinak zenés, vidám jelenetekkel átszőtt előadását láthatták a résztvevők, melyben a tánc és a régi szüretek hangulata mellett arra is rávilágítottak, milyen hatással van a jó bor a fogyasztójára.
Idén meglepetés vendégekről is gondoskodtak a szervezők. Zelei Ákos és Simon Lilla a Mezőcsáti Népi Együttes néptáncosai adtak fergeteges műsort mezőségi és kalotaszegi táncokból összeállított előadásukban.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az est további részében a 170 főnyi vendégseregé és a táncé volt a főszerep. Az asztalokra rakott étel és ital, valamint a talpalávalót szolgáltató Vanczák Árpád gondoskodtak a felhőtlen hangulatról.
A támogatók felajánlásából származó tombolanyeremények éjfélkor találtak gazdára, a kitartóbbak pedig egészen hajnalig rophatták a táncot.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com