Betörés több tízmilliós zsákmánnyal
Írta: Eleven Televízió   
2008. június 05. csütörtök, 22:31

Közel 50 millió forintnyi értéket, készpénzt tulajdonított el az elmúlt hónapokban több betörés során  az a betörõbanda, amelyet egy decemberi, Mezõkeresztesen történt betöréses lopás kapcsán kaptak el nemrég Egerben.
A nyomozás még jelenleg is folyik, az eddigi adatok alapján Mezõkövesen, Ózdon,Nyíregyházán, Gyõrben is tevékenykedtek a tolvajok, akik készpénzt,hordozható számítógépet,ékszert, és egyéb értékes tárgyakat is magukkal vittek a nem ritkán milliós nagyságrendû kárt okozó betörések során.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A mezõkeresztesi eset során a sértettet Budapestre csalták, ezalatt hajtották végre a betörést.A késõbbiekben ez az eset volt a nyomozás kiinduló pontja,amelybe a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõrfõkapitányság Felderítõ Osztálya is bekapcsolódott.
A közelmúltban Egerben sikerült elfogni a miskolci, illetve szihalmi lakhelyû elkövetõket, a bevetési szolgálat kommandósainak segítségével.
Az õ segítségükre azért volt szükség, mivel a nyomozás során olyan információhoz jutott a rendõrség, hogy fegyverrel is rendelkezhetnek az elkövetõk, és fennállt annak a veszélye, hogy a betörések során is hozzájuthattak további fegyverekhez, lõszerhez.
Elfogásukkor a legutóbbi, poroszlói betörés során eltulajdonított zsákmánnyal együtt sikerült tetten érni a két gyanusítottat.
A miskolci illetõségû elkövetõ egyébként a 14. legkeresettebb bûnözõ volt országos toplistán, több rendõrkapitányság is köröztette.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!