Mezőkeresztes - Alsózsolca női bajnoki kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2015. október 13. kedd, 17:31
alt
Izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanúi azok a sportrajongók, akok október 4-én, vasárnap ellátogattak a délelőtt 11 órától kezdődő kézilabda meccsre, a Mezőkeresztesi Sportcsarnokba. A mezőkeresztesi női kézilabda csapat, ez alkalommal az Alsózsolca KSC II. számú csapatát fogadta otthonában. Az 1. félidő a harmadik percben máris egy keresztesi góllal indult, igaz, szinte azonnal meg is érkezett rá az alsózsolcaiak válasza.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A félidő első felében a két csapat felváltva dobott gólokat egymás kapujába. Azonban a félidő második felében úgy tűnt a mezőkeresztesi csapatnak sikerül kihasználnia a hazai pálya előnyeit és a csapat gólgyártásba kezdett. Volt hogy 3-4 gólt is sikerült értékesítenie a hazai csapatnak, mire az ellenfél egyáltalán tudott volna rá reagálni. Az első félidő 6 pontos hazai előnnyel zárult, 20:14 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
A 2. félidő a vendég csapat góljával indult, amire hamar megérkezett a keresztesiek válasza. A félidő első felében a vendég alsózsolcai csapat próbált felzárkózni, de a hazai csapat egyre erősödő támadásaival szemben úgy tűnt tehetetlennek bizonyul, a két csapat felváltva dobott gólokat, állandó keresztesi vezetés mellett. A félidő második felében a hazai csapat tovább növelte előnyét, az első félidő mintáját követve 3-4 gólt is sikerült értékesítenie, amíg a vendég csapat csak egyet tudott dobni. A 2. félidővel 7 pontos hazai előnnyel zárult a mérkőzés. 32:25 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com