Óriási tömegett vonzott a 65. Bányásznap Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2015. szeptember 08. kedd, 07:29
Az idei évben is megrendezésre került a Bányásznap a Mátrai Erőmű Bükkábrányi Bányaüzemének szervezésében. Immár 65. alkalommal vártak minden érdeklődőt, ezúttal szeptember 5-én a Szép Pál Sporttelepre.
Először is a legkisebbek megtudhatták mi minden fér bele egy Helikofferbe, legalábbis egy zenés gyermekműsor keretein belül.
Háromnegyed óra múlva a Matyó Néptáncegyüttes lépett a színpadra őket az miskolci Avas Egyesület Kulturális Csoportja követte tánccal és ismert operett slágerekkel.4 órától Novák László tibolddaróci mulatós szaxofonnal és énekkel idézte fel a régi közismert slágereket.
Fél 5-től az operett kedvelőket várta a színpadhoz Mezőkövesdi Hangstúdió csapata, akik az operett mellett ismert musical slágereket is előadtak.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Mulatós egyveleggel szórakoztatta a közönséget Szandra és Attila, majd a Cairo Együttes discó és slágerzenéjét hallgathatták meg a kilátogató vendégek.
A délután további részében kisebb megszakításokkal koncertek követték egymást. A Z.Z. Copy az ismert ZZ Top együttes slágereit adta elő, majd egy rövid filmvetítést követően az est nagy fellépője a Tankcsapda csapott a húrok közé és vonzott óriási,
több ezres tömeget a színpad elé.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com