II. Szabó Gyula Labdarúgó Emléktorna Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2015. július 06. hétfő, 18:18
2015. június 13-án került megrendezésre a II. Szabó Gyula Labdarúgó Emléktorna Mezőkeresztesen.
A tornára a felnőtt csapatokon kívül, általános iskolai csapatok is neveztek és vettek részt a megmérettetésben, ezen kívül lábtenisz-verseny, büntetőrúgó verseny és dekázó-verseny is színesítette a programot.
A felnőtt csapatok tornáját – amelyre számos csapat nevezett - 5 csoportba osztották és ezen csoportokon belül mérkőztek meg a csapatok egymással.

A csapatok körmérkőzésekkel döntötték el a helyezéseket, majd ezt követően került sor a döntőkre, amelyen három együttes, a BeerKák, a Sose Halunk Meg és a Csámborgók fantázianevű együttes mérkőzött meg és döntötték el körmérkőzésekkel a helyezéseket.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Miután minden csapat játszott minden csapattal, kialakult a végeredmény, az a 1. Sose Halunk Meg, a 2. Csámborgók, míg a 3. helyezett a BeerKák csapata lett.
A 15 év alatti korosztály versengését a Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola 7-8. osztályosaiból álló csapata nyerte meg, a 2. helyen a Mezőkövesdi Pávakör együttese, míg a dobogó 3. fokára a Kossuth Lajos Általános Iskola 5-6. osztályosaiból álló csapata került.
A csapatversenyeken kívül az egyéni teljesítmények is díjazásra kerültek, a dekázóverseny, a büntetőrúgó-verseny, valamint a lábteniszverseny győztesei is díjakat vehettek át.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com