Ballagás a bükkábrányi iskolában
Írta: Bodzán Gábor   
2015. július 06. hétfő, 17:40
2015. június 19-én délután 15 órától tartották a ballagási, illetve a tanévzáró ünnepséget a Bükkábrányi Arany János Általános Iskolában. A 7.osztályos tanulók és szüleik által szépen feldíszített iskolában saját termükből indultak el csengőszóra a ballagó diákok, majd az iskolát bejárva a tornaterembe vezetett útjuk.
A 8. osztályosok versekkel, idézetekkel búcsúztak az iskolától, tanáraiktól és az itt maradó iskolatársaktól és szüleiknek is köszönetet mondtak egy-egy szál virággal. Műsorukat az énekkar dalai színesítették.
A hagyományok szerint a végzős diákok leendő iskolájuk szalagjait helyezték el az élet fájára. A ballagóktól az intézmény nevében Derekasné Orosz Andrea intézményvezető is elbúcsúzott, majd felsorolta az év kiemelkedő versenyeredményeit. A ballagó diákok közül többen a zeneiskolai teljesítményükért is elismerésben részesültek. Végül osztályonként kiosztásra kerületek a kiemelkedő tanulmányi eredményekért járó jutalomkönyvek, majd elsős diákok és az énekkar műsora után minden osztály a termébe ment, hogy a tanulók átvegyék bizonyítványukat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com