A Bükkábrányi SC felnőtt csapatának tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2015. június 23. kedd, 09:54

Véget ért a bajnokság a megyei I. osztályban szereplő Bükkábrányi Sport Club felnőtt együttese számára. Videónkban a lejátszott találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekintetik meg mérkőzésről mérkőzésre.
A tavaszi első fordulóban a bükkábrányiak  március 1-én idegen környezetben játszottak az MVSC együttesével, akiktől 3-1 arányban kaptak ki. Az ábrányi gólszerző Szajkó Richárd volt.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Az első hazai mérkőzésükön, március 7-én Mád együttesével mérkőztek meg, akiktől 1-0 arányban kaptak ki.

Március 14-én ismét idegenben léptek pályára az ábrányiak, ekkor Nagybarca együttese fogadta őket, 3-3-as gólarányú döntetlent játszottak. Az ábrányi gólszerzők Tóth Krisztián, Kerényi Márk és Szajkó Richárd voltak.

Március 21-én került sor a  Bükkábrány-Szentistván találkozóra. A találkozót 0-0-ás döntetlennel ért véget.

Március 28-án Felsőzsolca ellen mérkőztek meg a bükkábrányiak hazai környezetben. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult.

Április 4-én  a bükkábrányiak Encs együttesével játszottak idegenben. A találkozón 3-3-as gólarányú döntetlen született. Az ábrányi gólok közül egyet-egyet Tóth Péter és Szajkó Richárd szereztek, valamint egy öngól is született.

Április 11-én  a BSC felnőtt csapata Tállya ellen lépett pályára a Szép Pál Sporttelepen. A bükkábrányiak 5-0 arányban kaptak ki.

Április 18-án Sátoraljaújhely csapata fogadta az ábrányiakat. A találkozón 1-0-ás újhelyi győzelem született.

Április 25-én Sajóbábony érkezett az ábrányiakhoz a soron következő bajnoki fordulóban. A találkozó végeredménye 3-2-es gólarányú bábonyi győzelem lett. Az ábrányi gólszerzők Fazekas Péter és Kerényi Márk voltak.

Május 2-án került sor a Bogács-Bükkábrány mérkőzésre. A találkozó végeredménye 4-0 lett Bogács javára.

Május 9-én a bükkábrányiakhoz Onga együttese érkezett. A mérkőzést a vendégek 3-1 arányban nyerték meg. Az ábrányi gólt Kerényi Márk szerezte.

Május 16-án a bükkábrányiakat  Bőcs együttese fogadta. A találkozót a bőcsiek 4-2 arányban nyerték meg. Az ábrányi gólszerzők Szabó Zsolt és Kecskés Tamás voltak.

Május 23-án az ábrányiak Edelény  csapatát látták vendégül. A találkozót Kerényi Márk két, valamint Fazekas Péter és Borbély Gábor egy-egy gólja révén az ábrányiak 4-0 arányban nyerték meg.

Az utolsó  mérkőzésen  Sárospatak csapata  érkezett bükkábrányi sportpályára. A találkozó 2-0-ás sárospataki győzelemmel ért véget. 

A Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata tehát az tavasszal lejátszott 14 mérkőzésből egy  győzelmet,  négy  döntetlent és kilenc vereséget tudhat maga mögött.
Az egy győzelemet  hazai közönség előtt érték el az ábrányiak. A négy  döntetlennel végződő találkozóból kettő hazai pályán, kettő idegenben született, a kilenc vereség közül hármat láthatott a hazai közönség,  míg hatot idegenben szenvedtek el.

Ezzel, valamint az őszi  mérleggel pedig a tabellán a 12. helyen végeztek.

Videónk végén egy beszélgetést láthatnak Kovács Attilával, a Bükkábrányi SC elnökével, akivel az egyesület életében bekövetkező változásokról beszélgetünk.

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com