Búcsú az óvodától Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2015. június 09. kedd, 20:24
A mezőkeresztesi József Attila úti óvodában június 6-án, szombaton 1/2 10-kor gyülekeztek a gyerekek és a szülők, hogy részt vegyenek az intézmény tanévzáró ünnepélyén és elbúcsúztassák azt a 24 gyereket, akik szeptembertől már nem itt, hanem az iskola első osztályában kezdik a tanévet.
Az ünnepi műsor előtt Czirják Károlyné az intézmény vezetője köszöntötte a gyerekeket és a szülőket. Az ünnepség első részében előbb a kicsik búcsúztak a most ballagóktól. Egy-egy vidám, zenés műsorral, illetve versekkel engedték útjukra a nyagycsoportosokat. A kicsik műsora után az intézmény vezetője is elköszönt a maga és a többi pedagógus nevében a legnagyobbaktól.
Nem csak a gyerekek búcsúztak azonban ebben az évben az óvodától, hanem Orosz Ernőné, Erzsike óvónéni is nyugdíjas éveinek örülhet a jövőben az intézményben eltöltött 40 év munkaviszony után. Az intézmény vezető neki is és Németh Tibornénak, a Szülői Közösség tagjának is egy-egy csokor virággal köszönte meg az elmúlt évek áldozatos munkáját.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezek után a legnagyobbak műsora következett. Ők előbb Fazekas Mihály klasszikus figurájának, Lúdas Matyinak a történetét idézték fel egy mesejátékban, majd versekkel és dalokkal köszöntek el a kisebbektől és az óvónéniktől egyaránt. A műsort követően pedig tarisznyával a nyakukban még utoljára végig járták az ovi termeit és udvarát.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com