MEAFC - Mezőkeresztes női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. május 19. kedd, 13:37
alt
Május 12-én mérkőzött meg egymással, a mezőkeresztesi női kézilabda csapat és a miskolci MEAFC csapata a Miskolci Egyetemi Sportcsarnok pályáján. Sokan látogattak ki erre a kora esti, háromnegyed 7 órai kezdettel induló mérkőzésre is, a szurkolók lelkes biztatásától volt hangos a sportcsarnok.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első félidőt a keresztesi csapatnak sikerült nyitnia, viszont az ellenfél csapata sem hagyta magát, így az első percekben máris 1:1 volt az állás. A mezőkeresztesi csapat hatalmas erőbedobással lendületesen kezdte a félidőt, egymás után 3 gólt is sikerült értékesíteniük. A félidő második felében azonban a miskolci csapat kezdett ráerősíteni és sorozatos gólgyártásba kezdett. Rövid időn belül 8 pontos előnyre sikerült szert tennie az ellenfél csapatának. A keresztesi csapat próbálkozott felzárkózni ellenfeléhez, de úgy tűnt hiába. A félidő végére a miskolci csapat 10 pontosra növelte előnyét, így az első félidő végeredménye 20:10 lett a miskolci MEAFC javára.
 
A második félidőt az ellenfél MEAFC csapata nyitotta, de a keresztesi csapat látszólag igyekezett ráerősíteni és egymás után 5 gólt is sikerült értékesíteniük, ezzel némileg csökkentve hátrányukat. Sajnos a félidő második felére a mezőkeresztesi csapat lendülete kezdett elfogyni, az ellenfél csapata pedig ismét elkezdte a gólgyártást. A keresztesi csapat minden próbálkozása ellenére nem tudta behozni hátrányát. A második félidő végeredménye végül 47:19 lett a miskolci MEAFC javára.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com