A leendő ovisok és szüleik vendégeskedtek a bükkábrányi oviban
Írta: Eleven Televízió   
2015. április 28. kedd, 19:52

A bükkábrányi óvodába és bölcsődébe hívogatták, csalogatták azokat a szülőket egy kellemes délelőttre, akiknek gyermekeik az intézménybe iratkoznak be hamarosan, illetve a környező településekről érdeklődnek az itteni lehetőségek iránt. A szülők természetesen gyermekeikkel együtt érkeztek, így április 20-án délelőtt az egyik csoportszobában először közös játék várta a kicsiket, majd a tornaszobában mozgolódhattak a különféle játékokon.
Az óvoda és a bölcsőde helyiségeit is bejárták, megnézték a hátsó udvart, amely éppen átalakítás alatt van, de érkezésükre már készen várja majd őket. A szülők tájékoztatást kaptak az
óvoda és bölcsőde Pedagógiai Programjáról, a rendezvényeikről, a hétköznapi tevékenységekről, foglalkozásokról. 

Hirdetés_______________________________________________________________________



Néhány nappal később,április 23-án a bükkábrányi iskola és óvoda közös, úgynevezett óvoda-iskola átmenet munkacsoportjának tagjai, az iskola alsós nevelői és az óvoda pedagógusai bemutató foglalkozást tekinthettek meg az óvodában.
A nagycsoportban Bodzánné Szilágyi Judit óvodapedagógus tartott komplex foglalkozást, ahol anyanyelvi játékok, matematikai-, ábrázoló tevékenységek és mesedramatizálás közben nyerhettek betekintést a hamarosan ballagó ovisok életébe.
A gyerekek képességei, kreativitásuk is megmutatkozott a foglalkozás során, így a leendő tanítóik is megismerkedhettek ebből a szemszögből is a szeptembertől az iskolába menő óvodásokkal.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com