Témanap a mezőnyárádi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2015. április 27. hétfő, 20:05
alt
Nemzeti összetartozás - Határtalanul címmel témanapot tartottak a mezőnyárádi Szederkényi Anna Tagiskolában április 24-én pénteken.
Az iskola 7. osztályos diákjai a Határtalanul pályázat keretében négy napra Felvidékre látogathattak április 16 és 19-e között. Ez idő alatt Kassa, Késmárk, Rozsnyó, Betlér, Pelsőc, Hreminok, Lőcse és Torna településeket ismerhették meg, illetve járhatták be a gyerekek. A 4 nap élémenyiből és az ekkor készült képekből tartottak előadást április 24-én pénteken reggel. A színes és érdekes beszámolót követően rövid tízórai szünet után indult az igazi Témanap az osztályoknak.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az osztályfőnökök vezetésével 4 állomást kellett végigjárniuk az osztyályoknak, ahol 3-3 hetedikes diák várta őket, és az ő vezényletükkel kellett képeket kirakniuk, de volt szókereső és totó is. Természetesen mindez a Felvidéki kirándulás témájával kapcsolatosan, a reggeli bemutatóban hallottak és látottak alapján. Természetesen alternatív programlehetőségek is voltak a nap folyamán. Lehetőség volt társasjátékra, ügyességi feladatokat is megoldhattak a gyerekek, illetve aki szeretett volna a kézműves foglalkozáson báránykát is készíthetett.
 
Zárásként délben került sor az eredményhirdetésre, a 4 állomáson elvégzett feladatok alapján.
 
Az alsó tagozatos kategóriában:
4. helyezett lett a 2. osztály
3. helyezett lett a 3. osztály
2. helyezett lett az 1. osztály
1. helyezett lett a 4. osztály
 
A felső tagozatos kategóriában:
3. helyezett lett a 6. osztály
2. helyezett lett az 5. osztály
1. helyezett lett a 8. osztály
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com