Mezőkeresztes - M.Handball (Felsőzsolca) női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. április 19. vasárnap, 14:48
alt
A mezőkeresztesi női kézilabda csapat az ellenfél felsőzsolcai csapat kérésére helyszínt cserélt, így az összecsapásra a Felsőzsolca Városi Sportcsarnok és Rendezvények Házában került sor, április 10-én este 6 órától. Természetesen ez a kis módosítás nem szegte a szurkolók kedvét. Sokan látogattak ki erre a mérkőzésre is, hogy bíztathassák kedvenc csapatukat.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első félidő a felsőzsolcai csapat góljaival indult, amire nem sokkal később megérkezett a keresztesi csapat válasza is. Így az első félidő elején az ellenfél csapata máris 2 pontos előnybe került a hazai csapattal szemben. A keresztesi csapat próbált felzárkózni de szinte minden sikeresen értékesített góljuk után a felsőzsolcai csapat két góllal is válaszolt. A félidő végére az ellenfél csapata már 4 pontos előnyben volt, így a végeredmény 10:6-lett a felsőzsolcai csapat javára.
 
A második félidőben a hazai csapat igyekezett ráerősíteni és a félidő elején 2 gólt is sikerült egymás után értékesíteni. Viszont az ellenfél csapata a félidő második felében hatalmas erőbedobással kezdett támadni, és sorozatos gólszerzésbe kezdett, egymás után 8 gólt sikerült bevinniük. A második félidő végén az eredmény 21:11 lett a felsőzsolcai csapat javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a meccset:
"Sajnos nagyon gyenge napot fogtak ki játékosaink, védekezésben akadtak jó pillanatok, de a támadójátékban nagy javulásra lesz szükség a folytatásban."
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com