Encs Város Kupája - a BSC mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2015. február 19. csütörtök, 07:41
alt
2015. január 24-én került megrendezésre az Encs Város Kupája elnevezésű teremlabdarúgó torna Encsen, amely tornát 5 meghívott település, Bőcs, Bükkábrány, Edelény-Tomor-Lak, Felsőzsolca és a házigazda Encs csapatai vettek részt.
A csapatok egy csoportban szerepeltek, körmérkőzésekkel döntötték el a helyezéseket 2x15 perces játékidejű mérkőzéseken.

Az ábrányiak az első mérkőzésüket Bőcs csapata ellen játszották. Az első félidőben az ábrányiak 2-1-es előnyre tettek szert, míg a második 15 percben a bőcsiek kiegyenlítettek azonban több gól már nem született, így 2-2 lett a végeredmény és büntetőrúgásokkal döntöttek. Ebben a bőcsiek bizonyultak jobbnak, 6-5 arányban győzték le az ábrányiakat.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 


Az ábrányiak a második mérkőzésüket Encs ellen játszották. Az első játékrészben az encsiek 3-0-ás előnyre tettek szert, míg a 2. félidőben az ábrányiak voltak jobbak, kétszer egymás után is gólt szereztek, azonban egyenlíteni már nem sikerült nekik, így 3-2 lett a végeredmény Encs javára.

A 3. mérkőzésüket az ábrányiak Edelény-Tomor-Lak csapatával játszották. Az első félidő 2-1-es edelényi előny mellett ért véget, majd a második 15 percben mindkét csapatnak sikerült gólokat elkönyvelni, de az edelényiek előnyüket végig meg tudták tartani, így a végeredmény 5-3 lett.

Az utolsó mérkőzést a BSC Felsőzsolca csapata ellen játszotta. A zsolcaiak az első játékrészben egy gólos előnyre tettek szert, de az ábrányiak a 2. félidőben kiegyenlítettek.
A rendes játékidőben végeredmény 1-1 maradt, így itt is büntetők döntöttek, amelyben a zsolcaiak voltak jobbak, 3-2 arányban nyertek.

Miután minden csapat játszott minden csapattal, kialakult a végeredmény:
1. Encs
2. Edelény-Tomor-Lak
3. Bőcs
4. Bükkábrány
5. Felsőzsolca

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com