A Mezőkeresztesi Sportegyesület évzáró sportnapot tartott
Írta: Eleven Televízió   
2014. december 22. hétfő, 21:59
alt
December 20.-án került sor Mezőkeresztesen a Sportegyesület évadzáró rendezvényére. A tornacsarnokban először az U14-es foci mérkőzésre került sor Mezőkeresztes és Mezőnagymihály csapatai között.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Őket a mezőkeresztesi U14-es lány kézilabda csapat követte a pályán, akik a mezőnagymihályi csapattal mérték össze tudásukat. Az izgalmas baráti mérkőzést követően ismét a focié volt a főszerep, a mezőkeresztesi serdülő korosztály focistái léptek pályára. A futball meccset követően a serdülő korosztály lány kézilabdásai játszottak a teremben.
Déltől azonban ők is át adták a helyet Mezőkeresztes női kézilabda csapatának, akik a látványos mérkőzést most kivételesen egymás között játszották. Végül a Mezőkeresztes VSE és a nem itt játszó játékosok focitornája következett.
A mérkőzések után a Sportegyesület vezetősége értékelte az idei évet egy közös ebéd keretében. A szervezők szerint a vártnál jóval többen jöttek el a rendezvényre, amely arról tesz tanubizonyságot, hogy a fiatalok körében van igény a sportra Mezőkeresztesen. Remélik, hogy ez az érdeklődés a jövőben továbbra is ki fog tartani. A Sportegyesület hamarosan eléri a 100 főt, az igazolt játékosok számában. Januártól újra várnak majd minden sportolni vágyó fiatalt, olyanokat is, akik korábban még nem játszottak szervezett keretek között.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com