Fellobbant a második adventi gyertya is Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2014. december 09. kedd, 20:56
Advent második vasárnapján este öt órára gyölekeztek a helyiek a püspöki római katolikus templom udvarán, hogy ünnepélyes keretek között vegyenek részt a második adventi gyertya meggyújtásán.
A rövid ünnepség elején Pónuzs Andrea köszöntötte a jelenlévőket, majd Nagy Józsefné tolmácsolásában egy adventi vers hangzott el. Majoros János polgármester ünnepi beszédében külön kiemelte: ebben az időszakban különösen fontos, hogy érezzük, nem vagyunk egyedül, körül vesz bennünket tágabb közösségünk, különösen pedig családunk.
A beszéd után a polgármester Edita Moraga Gratica nővérrel, a Gyermekotthon vezetőjével közösen gyújtotta meg a második adventi gyertyát, majd a helyi óvodások kedveskedtek a résztvevőknek rövid énekkel. Lázár Zsófia pedig egy történettel idézte meg az adventi angyalokat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Befejezésül a Jóbarátság Nyugdíjas Klub kórusa emelte az ünnep fényét egyházi énekekből összeállított műsorával. Aki pedig fázott volna az ünnepi alkalom végére, azt zárásként forró teával várták a szervezők.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com