A Bükkábrányi SC felnőtt csapatának őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2014. december 09. kedd, 08:28
Véget ért a bajnokság őszi szezonja a megyei I. osztályban szereplő Bükkábrányi Sport Club felnőtt együttese számára.
Az őszi első fordulóban a bükkábrányiak augusztus 16-án hazai pályán játszottak az MVSC együttesével, akiket Gulyás Máté gólja révén 1-0 arányban győztek le.

Az első idegenbeli mérkőzésükön, augusztus 23-án Mád együttesével mérkőztek meg, akiktől 3-0 arányban kaptak ki.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Augusztus 30-án ismét hazai környezetben léptek pályára az ábrányiak, ekkor Nagybarca együttesét fogadták. Demeter Péter, Somogyi Szabolcs, Fazekas Péter, Tóth Krisztián és Bor-bél Gábor 1-1, valamint Zinger Tamás 2 találata révén 7-1 arányban győzték le ellenfelüket.

Szeptember 6-án került sor a Szentistván - Bükkábrány találkozóra. A mérkőzést a bükkábrányiak Baranyi Péter és Berta István góljai a révén 2-1 arányban nyerték meg.

Szeptember 14-én Felsőzsolca ellen mérkőztek meg a bükkábrányiak idegen környezetben, akiktől 1-0 gólarányú vereséget szenvedtek el.

Szeptember 20-án a bükkábrányiak Encs együttesével játszottak hazai pályán. A találkozón 1-1-es gólarányú döntetlen született. Az ábrányi gólszerző Berta István volt.

Szeptember 27-én a BSC felnőtt csapata Tállya ellen lépett pályára idegenben. A bükkábrányiak 4-1 arányban kaptak ki. Az ábrányi gólt Szabó Zsolt szerezte.

Október 4-én Sátoraljaújhely csapata érkezett a Szép Pál Sporttelepre. A találkozón 1-1-es gólarányú döntetlen született. Az ábrányiak gólját Fazekas Péter szerezte.

Október 11-én Sajóbábony otthonába utaztak az ábrányiak a soron következő bajnoki fordulóban. A találkozó végeredménye 0-0 gólarányú döntetlen lett.

Október 19-én került sor a Bükkábrány-Bogács megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzésre. A találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.

Október 25-én a bükkábrányiak Onga otthonába utaztak. A mérkőzést a hazaiak 3-2 arányban nyerték meg. Az ábrányi gólokat Tóth Krisztián és Mészáros Balázs szerezték.

November 1-én a bükkábrányiak Bőcs együttesét fogadták. A találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.

November 8-án az ábrányiakat Edelény csapata látta vendégül. A találkozót az edelényiek 2-1 arányban nyerték meg. Az egyetlen ábrányi gól szerzője Heksch István volt.

November 15-én az utolsó hazai mérkőzésen Tiszalúc csapata érkezett a bükkábrányi sportpályára. A találkozó 2-1-es tiszalúci győzelemmel ért véget. Az ábrányi gólt Berta István szerezte.

Az utolsó őszi fordulóban, november 22-én az ábrányiak Sárospatak otthonába utaztak, ahol 2-1-es gólarányú győzelem született. A győzelemhez Tóth Krisztián és Berta István járult hozzá 1-1 góllal.

A Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata tehát az ősszel lejátszott 15 mérkőzésből 4 győzelmet, 5 döntetlent és 6 vereséget tudhat maga mögött.
A 4 győzelem közül kettőt láthatott a hazai közönség, míg kettőt idegenben értek el. Az 5 döntetlennel végződő találkozóból 4 hazai pályán, 1 idegenben született, a 6 vereség közül csupán 1-et láthatott hazai közönség, míg 5-öt idegenben szenvedték el.
Ezzel a mérleggel a tabellán a 10. helyen végeztek és innen várhatják a tavaszi folytatást.

A bükkábrányiak a Magyar Kupa selejtezősorozat 2. fordulójában kapcsolódtak be a küzdelmekbe. Ekkor Mezőnagymihály együttesével mérkőztek meg október 8-án Mezőnagymihályon. Az ábrányiak Zinger Tamás két és Heksch István egy találata révén a félidőben még 3-0-ra vezettek, azonban a végeredmény 3-3-as döntetlen lett és így – mivel Mezőnagymihály csapata a megyei II. osztályban szerepel – ők jutottak tovább, az ábrányiaknak pedig búcsúzni kellett a Magyar Kupától.


 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com