Alakuló testületi ülés Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2014. október 22. szerda, 10:23
Kedden tartotta Mezőkeresztes Város Önkormányzatának frissen megválasztott képviselő testülete alakuló ülését. A hivatal házasságkötő termében összegyűlt vendégeket először Fekete Zoltán korelnök köszöntötte, és gratulált az újonnan megválasztott polgármesternek és képviselő testületi tagoknak, majd Virág Józsefné, a helyi választási bizottság elnöke ismertette a választás eredményét.
Az új polgármester Majoros János lett, akik pedig a munkáját segítik: Fekete Zoltán, Tóthné Sándor Edit, Kovács Károlyné, Páricsi László, Palatics Attila és Sípos István. Ezt követően az testületi tagok és a polgármester eskütétele következett, majd átadásra kerültek a megbízó levelek is.
 
Az ülésről készült vágatlan felvételt október 30-án csütörtökön 17 óra 30 perces kezdettel láthatják nézőink az Eleven Televízió műsorán.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Harmadik pontként Majoros János, a település új polgármestere ismertette programját. Beszédében kiemelte, hogy törekvései szerint igyekszik olyan tervet kialakítani, ami a város és az intézmények tekintetében biztosítja a zavartalan működést, igyekszik a helyi civil szervezeteket támogatni, maximálisan kihasználni a pályázatok adta lehetőségeket, és minden szempontból előtérbe helyezni a település érdekeit.
Ezt követően a testület egyhangúlag elfogadta a polgármester törvényileg meghatározott illetményét, ami jelen esetben bruttó 448.725 Ft. Ezen felül havi költségtérítésként ezen összeg 15%-a illeti meg.
Ötödik napirendben került titkos szavazással megválasztásra a település alpolgármestere, Kovács Károlyné. Az eskütétele után egyhangúlag elfogadásra került a tiszteletdíja is, ami bruttó 157.052 Ft, valamint havi költségtérítésként ezen megállapított összeg 15%-a. 
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com