Szüreti bál Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2014. október 13. hétfő, 12:40
Az ősz és a szüret hangulatát idézte a bükkábrányi iskola ebédlőjének dekorációja október 11-én szombaton, amikor is jótékonysági bálra várták a mulatni vágyókat.
A hagyományokhoz híven az idén is a hetedik osztály Szülői Munkaközössége szervezte a mulatságot, melynek a bevételéből jelentős összeget fordítanak majd arra, hogy a tanév végén ballagó 8. osztály búcsúztatását támogassák. A bevétel a belépőjegyek, a tombolaszelvények, illetve a támogatói jegyek árából állt össze. Az immár 9. alkalommal megrendezésre kerülő mulatság bevezetőjeként Garad Annamária köszöntötte a megjelent szülőket, vendégeket. A nyitó műsort idén is hetedik osztályosoknak köszönhette a népes vendégsereg. Az előadott népi komédiából mindenki megtudhatta, mennyire pletykásak egyáltalán az asszonyok.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az est további részében a 120 főnyi vendégseregé és a táncé volt a főszerep. Az asztalokra rakott étel és ital, valamint a talpalávalót szolgáltató Varga Zoltán gondoskodtak a felhőtlen hangulatról. A támogatók felajánlásából származó tombolanyeremények éjfélkor találtak gazdára, a kitartóbbak pedig egészen hajnalig rophatták a táncot.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com