Felsőzsolca - Bükkábrány bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. szeptember 16. kedd, 07:56
2014. szeptember 14-én, vasárnap a Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata idegen környezetben lépett pályára. Ezúttal Felsőzsolca együttese fogadta őket. A találkozó 16 óra 30 perckor vette kezdetét.
A 3. percben a felsőzsolcaiaknak máris sikerült előnyhöz jutniuk, Sikur Péter talált be az ábrányiak kapujába, így vezetést szereztek, 1-0 lett az állás javukra.
A 42. percen vette elő a játékvezető először a mérkőzésen a sárga lapot és felmutatta Lengyel Mártonnak szabálytalanságáért.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az első játékrészben a bükkábrányiaknak nem sikerült kiegyenlíteniük, így 1-0-ás felsőzsolcai vezetés mellett vette kezdetét a második 45 perc.
A 66. percben a hazaiak játékosának, Halder Péternek mutatta fel a sárga lapot a bíró, majd a 67. percben Tóth Balázs részesült sárga lapos bírói figyelmeztetésben.
A 74. percben Zsarnai Róbertet figyelmeztette sárga lappal bíró a játékvezető, egy perccel később pedig Baranyi Péternek is felmutatta a sárga lapot a bíró.
A 90. percben még Gáll Béla szabálytalanságát is sárga lappal figyelmeztette a játékvezető.
Bükkábrány csapatának próbálkozásai a gólszerzésre nem jártak eredménnyel, így a Felsőzsolca-Bükkábrány felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés végeredménye 1-0 lett.
 

 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com