64. alkalommal rendezik meg szeptember 6-án a Bányásznapot
Írta: Eleven Televízió   
2014. augusztus 24. vasárnap, 10:29
Az idei évben is megrendezésre kerül a hagyományos bükkábrányi bányásznap a Mátrai Erőmű Zrt szervezésében. Már 64. alkalommal várnak minden érdeklődőt szeptember 6-án szombaton a Szép Pál Sporttelepre.
A változatos műsorokban idén sem lesz hiány. A délutáni bőséges kínálat kezdő műsorszáma a 14 órakor kezdődő Pom-Pom Família zenés gyermekműsora lesz. Háromnegyed óra múlva a komolyzenét kedvelőket várja a színpadhoz Leblanc Győző és Tóth Éva, akik egy operett és musical összeállítással készülnek erre a napra. 13:45-kor mozgalmasabb táncos showműsor elevenedik meg a színpadon, majd 16 órakor a kicsik és nagyok kedvence Szandi előadást láthatja a közönség. Délután 17 óra előtt magyar nótákat énekel a Sógorok kéttagú együttese, majd háromnegyed hatkor a Miskolci Illés Emlékzenekar előkoncertje kezdődik.
19:15-kor a könnyűzenét hallgatók körében nagy népszerűségnek örvendő Kerozin Együttes lép a színpadra, majd egy rövid filmvetítést követően, az 1980-as évek egyik legnépszerűbb magyar rockegyüttese a Karthago ad élő közel 2 órás koncertet. Az estét mint mindig látványos tűzijáték zárja.
Mindenkit szertettel várnak a szervezők!
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com