Érdekes találat a meccs alatt
Írta: Eleven Televízió   
2014. július 31. csütörtök, 10:42
Az elmúlt hetekben mindenki a labdarúgó-világbajnokság lázában égett, sokan az utcákon, kivetítők előtt drukkoltak kedvenc csapatuknak. A NAV észak-magyarországi revizorai azonban nem a szurkolással voltak elfoglalva, inkább górcső alá vették azokat az éttermeket, kocsmákat, és kitelepüléseket, ahol a meccseket televízión, kivetítőn közvetítették. 2014. június 18-tól július 13-ig 25 településen mintegy 90 ellenőrzést végeztek.

Eger belvárosában is megjelentek a revizorok az egyik esti mérkőzés idején. Próbavásárlást végeztek egy kivetítőt és sörsátrakat üzemeltető vállalkozásnál, és az alkalmazottak foglalkoztatását is ellenőrizték. A vásárolt sörről semmilyen bizonylatot nem kaptak, sőt a mérkőzés félidejében végzett ismételt vásárlásról sem, majd az is kiderült, hogy az adott napon a sátorban senkinek sem adtak bizonylatot. További meglepetés is érte az ellenőröket, mert nemcsak nyugtát nem kaptak, hanem még azzal is szembesültek, hogy a vállalkozó nem jelentette be két munkavállalóját.

A revizorok egy héttel később ismét ellenőrizték a vállalkozót, ám nyugtát ezúttal sem kaptak, ahogy aznap a két sörsátorban senki sem. Pozitív tapasztalat azonban, hogy a kiszolgálókat addigra már szabályszerűen bejelentették.

A többszörös mulasztás miatt a vállalkozó jelentős bírságra számíthat.

Nemzeti Adó és Vámhivatal
Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com