Ballagás és tanévzáró a mezőkeresztesi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 26. csütörtök, 07:23
Június 14-én ballagtak el a Kossuth Lajos Általános Iskola tanulói Mezőkeresztesen. A gyermekek a kezdetet jelző csengőszó után, énekelve indultak el és az iskolát elhagyva elértek az udvaron felállított színpadot.
A ballagók műsorában, amelyben mindannyian szerephez jutottak, elbúcsúztatták a hetedikesek a nagyokat, majd a 8. osztályosok búcsúztak szeretett iskolájuktól. Tóthné Sándor Edit intézményvezető ünnepi beszédét követően került sor a jól sportoló és tanuló, valamint az aktív közösségi életet élő tanulók jutalmazására. Oklevelet kaptak a szülői munkaközösség legaktívabb tagjai is. A műsor zárásaként énekelve, virágokkal a kézben vonultak vissza az iskolába.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskolában a hagyományokhoz híven külön kerül megrendezésre a ballagás és a tanévzáró ünnepség. Június 19-én, majd egy héttel a 8. osztályosok búcsúztatása után az iskola pedagógusai és diákjai véglegesen búcsút mondhattak az idei tanévnek, és hivatalosan is elkezdhették nyári pihenésüket.
A Himnusz és az alsó tagozatos gyermekek nyárváró zenés, táncos műsora után Tóthné Sándor Edit az intézmény igazgatója tartotta meg ünnepi évértékelő beszédét, valamint a jutalomkönyvek és oklevelek átadására is sor került. Az ünnepség végén az iskola által alapított négy díj került kiosztásra. Ebből egy már a ballagáskor gazdára talált, hiszen 8. osztályos érdemelte ki az idei évben. Az év leány sportolója Fekete Fruzsina, az év fiú sportolója Nagy Ádám 8.a osztályos tanuló lett. Az év diákja kitüntetést Virág József Ádám 7. a osztályos tanuló érdemelte ki. Valamint idén az év kisdiákja ismét Antal Enikő 4.b osztályos tanuló lett.
Ezek után Alapítvány Mezőkeresztes Iskolájáért kuratóriuma nevében 20 tanuló kapott könyvjutalmat a tavaszi hulladékgyűjtésen való részvételéért, ahol az iskola diákjai összesen 10.106 kg papírt gyűjtöttek. Zárásként a Szózat hangzott el, majd a gyermekek az osztálytermekbe vonulva átvehették a bizonyítványaikat.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com