A Mezőkeresztesi SE felnőtt csapatának tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 24. kedd, 07:41
Véget ért a bajnokság a megyei II. osztály Közép csoportjában szereplő Mezőkeresztes felnőtt együttese számára. Videónkban a tavaszi szezonban lejátszott találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekintetik meg mérkőzésről mérkőzésre.
Tavasszal az első fordulóban, a mezőkeresztesiek március 1-jén hazai környezetben mérkőztek meg Mezőcsát együttesével, akiktől
2-0-ás vereséget szenvedtek el.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Március 9-én első idegenbeli mérkőzésüket játszották a keresztesiek, Emőd együttesével. A mérkőzés 3-0-ás gólarányú vereséggel ért véget.
Március 16-án került sor a Mezőkeresztes-Vatta találkozóra. A mérkőzés 8-0-ás vattai győzelemmel ért véget.
Március 23-án a keresztesiek Mezőnagymihály otthonába utaztak a soron következő bajnoki fordulóban. A nagymihályiaktól 7-3 arányban kaptak ki. A keresztesi gólok közül kettőt Zelei Bence , míg egyet Tarnóczi András szerzett.
Március 29-én Szentistván együttese érkezett a mezőkeresztesiekhez, akiktől 5-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.
Április 6-án a keresztesiek Bükkzsérc otthonába utaztak. A találkozó 13-0-ás gólarányú bükkzsérci győzelemmel ért véget.
Április 12-én Mezőkeresztes felnőtt csapata Szirmabesenyő együttesét látta vendégül, akiket Juhász Gábor két találata révén 2-1 arányban győztek le.
Április 19-én a soron következő bajnoki fordulóban a keresztesiek Tiszakeszi otthonába utaztak. A mérkőzésen 13-3-as gólarányú tiszakeszi győzelem született. A keresztesi gólok közül kettőt Tarnóczi András, míg egyet Zelei Bence szerzett.
Április 26-án került sor a Mezőkeresztes-Mályi találkozóra. A mezőkeresztesiek 1-0-ás vereséget szenvedtek el.
Május 3-án Aszaló csapata érkezett Mezőkeresztesre. A találkozó 11-1-es aszalói győzelemmel ért véget. A keresztesi gólt Tarnóczi András szerezte.
Május 17-én került sor a Mezőkeresztes-Harsány találkozóra. A mérkőzést a harsányiak 7-0 arányban nyerték meg.
A keresztesiek május 24-én Nyékládháza otthonába utaztak, ahol 12-0 arányban kaptak ki.
Az utolsó hazai mérkőzésüket a keresztesiek Sajóvámos együttesével játszották május 31-én. A mérkőzésen 7-1 arányban kaptak ki. Az egyetlen keresztesi gólt Tarnóczi András szerezte.
Az utolsó fordulóban a mezőkeresztesiek június 8-án Sajószöged csapata ellen mérkőztek meg idegenben, akiktől
13-0 arányban kaptak ki.

Mezőkeresztes felnőtt csapata tehát a tavasszal lejátszott 15 mérkőzésből egy győzelmet, és tizennégy vereséget tudhat maga mögött.
A tavaszi szezonban elért egyetlen győzelem hazai pályán született, míg a 14 vereség közül hetet hazai pályán, hetet pedig idegenben szenvedtek el.
A mezőkeresztesiek a bajnokságban az utolsó, 16. helyen végeztek, az összesen lejátszott 30 fordulóból csupán négy győzelmet és egy döntetlent értek el a 25 vereség mellett.

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com