Búcsú az óvodától Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 11. szerda, 16:23
Június 6-án a bükkábrányi óvodában elballagtak azok a nagycsoportos gyerekek, akik szeptembertől már az iskolapadban ismerkednek a betűvetés, számolás rejtelmeivel. Kiss Sándorné óvodavezető köszöntötte a megjelenteket, beszédében többek közt megköszönte a szülői munkaközösség, a szülők munkáját, külön kiemelve három anyukát, akiknek jelképes ajándékot is átadott áldozatvállalásuk elismeréseként.
Nem csak az óvodások búcsúztak azonban ezen a napon, hanem az óvoda vezetője is, mivel hamarosan nyugdíjas éveinek örülhet. Több, mint négy évtizedes munka után ez volt az utolsó nevelési év, mely az Ő irányítása alatt zajlott az oviban. Szalai Szabolcs polgármester külön is köszönetet mondott az elmúlt évtizedek áldozatos munkájáért mind a maga, mind pedig az azóta már felnőtt egykori ovisok nevében.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az ünnepi műsort a kiscsoport előadása nyitotta, majd a középsősök búcsúztatták el nagyobb társaikat. Ezek után a nagyok, a hat évesek köszöntek el az ovitól és készültek - egyelőre még csak varsekkel, dalokkal - az iskolai életre. Műsoruk után az intézmény vezetője kívánt mindannyiuknak élményekben gazdag szünidőt és szeptembertől sikeres tanulást. Végül mindegyikük átbújt a jelképes, virágokkal feldíszített hatoson majd pedig az iskola igazgatójának és leendő osztályfőnöküknek a kíséretében vonultak ki az óvoda udvaráról.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com