Tiniséf roadshow Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 10. kedd, 17:15
A Diákönkormányzat és a Tesco-Tiniséf közös programja 2014. június 6-án 8 órától került megrendezésre a Szederkényi Anna Tagiskolában Mezőnyárádon.
A 7. osztály tanulói és szülei az év folyamán beneveztek a Tiniséf Sulicsata nevezetű sütő-főző pályázatra, melyen egészséges ételt kellett elkészíteni, frappáns, egyedi, településünkhöz vagy iskolánk névadójához illő névvel kellett ellátni. Az osztály a Nyárádi Királylány csókja fantázianevű ételt készítette el, melyet videó formájában kellett benyújtani, dokumentumokkal együtt az elbíráló zsűrinek. 55 iskola pályázott és az intézmény 7. osztálya a 4. helyen végzett a népes mezőnyben és ezáltal a nyertesek közé sorolták őket.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ennek keretében a Tiniséf roadshow mobilkonyha térítésmentesen látogatta meg az iskolát és egy egynapos program keretében és összesen 150 gyerek részére egészséges életmóddal kapcsolatos programot biztosított.
A nyeremény fedezte 150 gyerek részére (3 db 2-2 órás turnusban, turnusonként 50-50 gyerek) a főzési programot, a lebonyolításhoz szükséges eszközöket. A turnusok során a gyerekek 2x1 órában süthettek-főzhettek szakavatott irányítással, valamint óriástársasjáték keretében, dietetikus játékvezetésével ismerkedhettek meg a vitaminokkal és az egészségtudatos életmóddal.
A napot színesítette, hogy a program nagykövete, Tilla (Till Attila) is ellátogatott az iskolába. A rendezvénnyel párhuzamosan lehetőség volt kerékpáros ügyességi versenyben részt venni, lézerharc zajlott a parkban, valamint tanár-diák mérkőzések kezdődtek a délután folyamán, meglepetés játékosokkal.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com