A Mezőnyárádi SE felnőtt csapatának tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 03. kedd, 06:53

Véget ért a bajnokság tavaszi szezonja a megyei III. osztály Dél-Borsodi csoportjában szereplő Mezőnyárád felnőtt együttese számára.
Az első tavaszi fordulóban, március 22-én a nyárádiak hazai környezetben játszottak Tiszakeszi II. csapata ellen, akiket Német Róbert három, valamint Harangozó Ákos egy gólja révén
4-3 arányban győztek le.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Március 29-én idegenben mérkőztek meg Tiszabábolna együttesével, akiktől 6-0-ás vereséget szenvedtek el.

Április 5-én került sor a Mezőnyárád-Tibolddaróc találkozóra. A mérkőzés 3-0-ás vendég győzelemmel ért véget.

Április 13-án a nyárádiak Hejőszalontára utaztak a soron következő bajnoki fordulóban. A mérkőzésen 3-1-es gólarányú nyárádi győzelem született. A győzelemhez Keller Péter, Német Róbert és Németh László járult hozzá egy-egy góllal.

Április 19-én hazai környezetben látták vendégül Szakáld csapatát. A nyárádiak nagyarányú, 7-0-ás győzelmet arattak a szakáldiak felett. Német Róbert öt, Hegyi Tamás és Németh László egy-egy gólt szereztek.

Április 27-én Cserépfalu otthonába utaztak a mezőnyárádiak, ahol 8-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A nyárádi gólszerző Keller Péter volt.

Május 3-án a hazai pályán látták vendégül Mezőcsát II. számú csapatát együttesét. A találkozó 4-0-ás gólarányú nyárádi győzelemmel ért véget. A győzelemhez Németh László három, míg Német Róbert egy góllal járult hozzá.

Május 11-én Mezőnyárád felnőtt csapata Bükkábrányi Bányász otthonába utazott, ahol 3-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. Az egyetlen nyárádi gólt Harangozó Ákos lőtte.

Május 17-én a soron következő bajnoki fordulóban a Tiszapalkonya otthonába látogattak. A mérkőzésen 11-2-es gólarányú hazai győzelmet hozott. A két nyárádi gólt Hegyi Tamás és Guti Dávid szerezték.

Az utolsó fordulóban a mezőnyárádiak Sály csapata ellen mérkőztek meg idegenben május 24-én. A mérkőzésen 2-2-es gólarányú döntetlen született. A két nyárádi gól szerzője Kassai László és Német Róbert voltak.

Mezőnyárád felnőtt csapata tehát a tavasszal lejátszott 10 mérkőzésből négy győzelmet, egy döntetlent és öt vereséget tudhat maga mögött.
A négy győzelem közül a hármat hazai pályán, egyet idegenben értek el. Az egy döntetlen hazai pályán született, míg az öt vereség közül egyet hazai pályán, négyet pedig idegenben szenvedtek el. A bajnokság végén a tabella 9. helyén végeztek.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com