Gyereknap Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 02. hétfő, 07:48
Az idei évben május 31-én tartották Mezőkeresztesen a Művelődési Házban a gyereknapot. Az egész napos elfoglaltság reggel 9 órától késő délutánig tartott. Minden korosztály megtalálhatta a kedvére való programot, hiszen egész nap vártak mindenkit kézműveskedésre, sorversenyre, tréfás és sport vetélkedőkre. A megunt dolgokat pedig a rögtönzött bolhapiacon cserélhették egymás között résztvevők.
A legnagyobb népszerűségnek a karaoke számított, ahol nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is szívesen kipróbálták énektudásukat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
10 órától Szandi adott koncertet, amit nagyon élveztek a gyerekek. Fél 12-kor megérkezett Richi bohóc, hogy még jobb hangulatot varázsoljon az amúgy is lelkes nebulókba. 13 órától a Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola diákjainak előadását tekinthették meg, majd 14 órától kezdődött a kicsik parádéja, ahol az óvodás korú gyerekek és szüleik mérhették össze tudásukat, ügyességüket. A délutánt egy interaktív gyerekműsor zárta a Vidám Vándorok Társulat előadásában, ahol egy mesét hallgathattak végig a kicsik és nagyok egyaránt.
A gyereknapon kívül egészségnapra is várták az érdeklődőket ezen a napon. Reggel 9 órától délután 4 óráig mindenki igénybe vehette az ingyenes szűrővizsgálatokat. A paletta széles volt, hisz a legkülönfélébb méréseket vehettek igénybe a kilátogatók. Volt vérnyomás és vércukorszint mérés, testtömeg index számítás valamint egyéni kérésre kockázatbecslés is.
11 órakor pedig kisorsolásra került egy LED Televízió azok között akik aktívan részt vettek a szűrőprogramon.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com