Nyílt nap a bükkábrányi óvodában
Írta: Eleven Televízió   
2014. március 18. kedd, 08:51
A bükkábrányi Napsugár Napközi Otthonos Óvodában március 10-én és 11-én 9 órától nyílt napot tartottak a középső- és nagycsoportos szülők számára. Ez alkalommal a szülők betekintést nyerhettek a gyermekcsoportok életébe.
A középső csoportosok a gyülekezési időben tavaszi képeslapot készítettek, majd dalos játékot játszottak, ritmushangszerekkel zenéltek. A tízórai során a szülők a naposi munkát kísérhették figyelemmel. Ezt követően testnevelés foglalkozáson mutatták meg a gyermekek ügyességüket, fejlett mozgásukat.
A nagycsoportban a reggeli játékot követően mindennapi testnevelésen vettek részt a gyerekek, utána pedig a tízórai következett. Ezt követően Gabi óvó néni a tavasz témaköréhez kapcsolódóan komplex foglalkozást tartott, ahol a "varázsdoboz" minden feladatát megvalósította. Dalos játékot játszottak, élő társasjátékban gyakorolták a számlálást, végül pedig képazonosítást végeztek versenyszerűen, csapatokban. A gyerekek a foglalkozásokon jól teljesítettek, a szülők elégedetten távozhattak az óvodából.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com