Nagy létszám a mezőnyárádi alapítványi bálon
Írta: Eleven Televízió   
2014. március 11. kedd, 08:03
Március 8-án rendezte hagyományos jótékonysági bálját a Nyárádi Ifjúságért Közalapítvány és a Mezőnyárádi Gyermekekért Közhasznú Alapítvány kuratóriuma. A rendezésben mind az óvoda, mind pedig az iskola Szülői Munkaközössége részt vállalt.
A rendezvény este 8 órakor nagy résztvevői létszámmal vette kezdetét az iskola tornatermében. Híven az eddigi évek hagyományához a bált színvonalas nyitó műsor előzte meg. Elsőként Tóth Sándor az általános iskola igazgatója köszöntötte a megjelent vendégeket, majd, a bál fővédnöke Tállai András államtitkár, országgyűlési képviselő kívánt jó szórakozást az estéhez.
A műsorban előbb a 8. osztályosok által táncolt bécsi keringő aratott nagy sikert, majd az Easy Dance tánciskola növendékeinek társastáncát tekinthették meg a jelenlévők. Mivel a tánciskola táncosai között szép számmal mezőnyárádi gyerekek is akadnak, ezért több helybéli gyermek táncprodukcióját is megcsodálhatták a bálozók. A hajnalig tartó tánchoz a Koktél zenekar szolgáltatta a zenét, éjfélkor pedig a támogatók által felajánlott tombolanyeremények kerültek kisorsolásra.
 
A fellépő táncosok:
1. Mini Manók
2. Tigrisek
3. Kiscsillagok
4. Fekete Párducok
5. Csini Csajok
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com