Bükkábrány - Tállya bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2014. március 11. kedd, 07:52
2014. március 8-án, szombaton a Bükkábrányi Sport Club felnőtt csapata a tavaszi szezon első hazai mérkőzését játszotta. Ezúttal Tállya együttese érkezett a Szép Pál Sporttelepre.
A találkozó 14 óra 30 perckor vette kezdetét.
A 2. percben a tállyai együttes már meg is szerezte a vezetést, Ondó János találata révén gyorsan egy gólos előnyre tettek szert.
A 3. percben pedig máris elővette a sárga lapját a játékvezető és mutatta fel az ábrányi Tóth Tamásnak szabálytalanságáért.
A 6. percben a tállyai Czirba Róbert részesült sárga lapos bírói figyelmeztetésben.
A 8. percben a játékvezető büntetőrúgást ítélt a bükkábrányiak javára. A 11-est Szeberin Patrik értékesítette, így kiegyenlítettek az ábrányiak, 1-1 lett az állás.
A 27. percben Kovács Ádámnak mutatott fel sárga lapot a bíró szabálytalanságért.
A 35. percben a tállyaiaknak sikerült ismét megszerezniük a vezetést,
Ondó János újabb találata 1-2-re változtatta a mérkőzés állását.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A bükkábrányiaknak pár perccel később, a 37. percben sikerült ismét kiegyenlíteniük, Tóth Tamás talált be a vendégek kapujába, így 2-2-re változott a találkozó állása.
A 40. percben a bükkábrányiak könyvelhettek el újabb találatot és a mérkőzésen először szerezték meg a vezetést, így 3-2-re módosult az eredmény.
A 45. percben még Kerényi Márk könyvelhetett el egy sárga lapos bírói figyelmeztetést.
A 2.félidőben, a 60. percben a tállyai Paranai Gábor állította meg szabálytalanul a gólhelyzetben lévő ellenfelét, így a játékvezető egyből a piros lapot vette elő a zsebéből és küldte idő előtt az öltözőbe a játékost, így a vendégek 10 főre fogyatkoztak.
Az emberhátrány ellenére a vendégeknek mégis sikerült kiegyenlíteniük, ugyanis a 65. percben a játékvezető büntetőrúgást ítélt a javukra. A 11-est Ondó János értékesítette, így 3-3 lett az eredmény.
A 73. percben a tállyai Németh Dénesnek mutatott fel sárga lapot a játékvezető, majd a 78. percben ismét elővette a sárga lapját a bíró és felmutatta Banu Attilának.
A 82. percben Német Bélának mutatott fel a játékvezető sárga lapot.
A 87. percben az emberelőnyüket kihasználva az ábrányiak ismét átvették a vezetést, Somogyi Szabolcs találata révén 4-3-ra módosult a találkozó állása.
Az utolsó pillanatokban, a 89. percben Bükkábrány csapata még elkönyvelhetett egy találatot, Kerényi Márk szerzett gólt csapatának, így 5-3-ra módosult a találkozó állása, és ez maradt a végeredmény is.
 

 
További eredmények és tabella -felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - felnőtt (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 
 
Jegyzőkönyv - ifi (nagyításhoz kattintson a képre!):
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com