Jótékonysági farsangi bált rendeztek Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2014. február 17. hétfő, 19:09

Jótékonysági farsangi álarcos bált rendeztek Bükkábrányban február 15-én. A rendezvényre ismét szép számmal látogattak el a vendégek, és a hangulat is kitünő volt az este folyamán.
A mintegy 160 vendéget elsőként Derekasné Orosz Andrea, az Ábrányi Ifjúságért Közalapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte, aki elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy ennyi vendég és támogató segíti őket, így a bál bevétele az idei célok megvalósítását - az iskolarádió kiépítését és az óvoda gyereknapi programjainak megvalósulását - nagyban segíti.
Ezt követően az iskola néptáncot tanuló diákjai mutatták be műsorukat.
A bál védnökeként Mata Tibor, a bükkábrányi bánya igazgatója is köszöntötte a vendégeket, és hangsúlyozta, hogy a nemes cél érdekében tett felajánlás nagyon jó helyre kerül az alapítványon keresztül. Közben maga is maszkot öltött álarcos bál lévén, és erre bíztatott minden vendéget.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Központi Konyha által készített finom vacsorát követően a 8.osztályosok nyitották meg a bált keringőjükkel, majd a gyerekek kérték fel a meghívott vendégeket és persze szüleiket.
Időközben megérkezett Tállai András önkormányzatokért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, a bál fővédnöke, aki beszédében örömét fejezte ki, hogy minden évben sokan gondolják úgy, hogy részvételükkel, felajánlásukkal a helyi óvoda és iskola gyermekeit támogatják.
Az este további részében a táncé volt a főszerep, a Randevú zenekar szolgáltatta a zenét, majd éjfélkor tombolahúzás következett. A továbbiakban folytatódott a táncos mulatság és ekkor már többen álarcot is öltöttek.
A bál tiszta bevétele 500.000 Ft lett, amelyet a korábban írt célok megvalósítására fordítanak.
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com