9 szűrőnap első állomása Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2014. február 11. kedd, 11:02
Egy programsorozat részeként szűrővizsgálati napot tartottak Mezőkeresztesen. Mezőkeresztes Város Önkormányzata a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0784 jelű „ Egészségre nevelő és szemléletformáló programok megvalósítása Mezőkeresztes város önkormányzatának munkavállalói számára„ pályázati program keretében 2014. február 7 -én reggel 9 – 14 óráig ingyenes szűrésekre várta az érdeklődőket.
A fenti időszakban többféle vizsgálatot is elvégeztethettek azok akik ellátogattak a polgármesteri hivatalhoz. Az épületben helyet kapott a vérnyomás, vércukor mérés, szájüregi daganat és rák megelőzésére szolgáló vizsgálat, csontsűrűség mérés. A hátsó tárgyalóban kapott helyet a hallásvizsgálat. Míg az orvosi rendelőben a nőgyógyászati vizsgálatok. A hivatal előtt parkolt a mobil szűrőbusz, ahol tüdőszűrésre várták a megjelenteket.
A program keretei között a város lakosai részt vehetnek számtalan különböző egészséges étkezéssel, életmóddal kapcsolatos stresszkezelési előadásokon, csoportfoglalkozásokon, túrákon. A cél az, hogy lehetőleg minél nagyobb számban vegyenek részt a lakosok a programokon, hogy fontosnak érezzék az egészségük megőrzésével kapcsolatos kérdéseket és életmódot váltva megelőzzék egyes betegségek kialakulását.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com