Sulinet - sajtótájékoztató Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2014. február 06. csütörtök, 17:37
Január 30-án a mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola adott helyet annak a sajtótájékoztatónak, melyet Vályi Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár, Tállai András önkormányzatokért felelős államtitkár és Nagy Miklós a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program igazgatója tartott.
A sajtó nagy érdeklődése mellett több környező település polgármestere és iskola igazgatója is részt vett a rendezvényen.  
A vendégeket Tóthné Sándor Edit intézményvezető köszöntötte, majd Vályi Nagy Vilmos tájékoztatta a résztvevőket az iskolák informatikai fejlesztésének eddigi eredményeiről, illetve a jelenlegi kormány ez év második felére vonatkozó terveiről.
A tervek és ígéretek szerint azonban a fejlesztés túlmutat az iskolák falain, több réteget is érint majd.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Tállai András elsősorban az önkormányzatok feladatairól beszélt az új intézmény fenntartási rendszer által hozott változások tükrében, valamint eredményesnek nevezte az átalakítási folyamatot.
A sajtótájékoztató résztvevői a számítógépes oktatás gyakorlati részébe is betekinthettek a közeli tanteremben tett látogatásuk során. Az itt szerzett tapasztalatokról is kérdeztük az államtitkárt. 

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com