Ismét különleges táncbemutató Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2014. január 12. vasárnap, 13:44
Az idei évben is hasonlóan a tavalyihoz szertettel vártak mindenkit a Diamond Dance Alapfokú Művészetoktatási Intézmény mezőkeresztesi növendékei szombat este az iskola ebédlőjébe, ahol egy nem mindennapi táncbemutatót láthatott a közönség.
Az érkező vendégek házilag készült süteményekkel, ételekkel és üdítővel érkeztek, sőt többen még tombolanyereményt is hoztak magukkal.
Az estet a művészeti iskolába járó szakközépiskolások nyitótánca nyitotta meg. A közelgő farsang alkalmából a jelmezbe öltözött táncosok elsőként eltáncolták a csapattáncukat, majd a kicsik és nagyok közösen több betanult koreográfiát is előadtak. Meglepetésként pedig minden szülőt szívesen láttak, hogy egy közös táncot táncolhasson a szülő csemetéjével együtt. A bemutatót és a közös táncot követően mindenki kötetlen beszélgetésbe és táncba kezdett. Az est további részében pedig tombolasorsolásra is sor került. Természetesen nem maradhatott el a jelmezesekbe öltözött gyerekek és felnőttek díjazása sem, ahol nem volt könnyű dolga a zsűrinek hiszen szebbnél szebb jelmezek készültek erre az alkalomra.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com