Decemberi programok Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2013. december 08. vasárnap, 01:00
Decemberben is színes programok várják az érdeklődőket Bükkábrányban.
December 13-án megrendezésre kerül az immár hagyományosnak modható Luca-napi mulatság. 15 órától a község lakosságát a Mezőkövesdi Foltvarró Klub ingyenes foglalkozására várnak azeretettel a Tornácos Házba és azt azt követő kiállításra az ebédlő előtti aulába. Akik a jövőbe szeretnének látni azokat szintén 15 órától Judit jósnő várja a könyvtár olvasótermében. Fél öttől a főtérre invitálnak mindenkit, aki szeretne megismerkedni a lucázás hagyományával.
A következő héten december 20-án egy közös karácsonyozásra vár mindenkit a község önkormányzata. 5 órától karácsonyi koncert lesz a katolikus templomban St. Martin előadóművész közreműködésével, majd a hivatal előtt felállított bethlehemnél közös énekkel, valamint forralt borral, meleg teával és bejglivel köszönnek el a 2013-as évtől.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Luca napi mulatságok - 2013. december 13.
 
Programok:
15 órától szeretettel várjuk a község lakosságát a Mezőkövesdi Foltvarró Klub INGYENES foglalkozására (a Tornácos házba) és kiállítására (az ebédlő előtti aulába)
15 órától Judit jósnő (az olvasóteremben, 3000 Ft)
16:30,kotyolás,lucázása főtéren
 
Falukarácsony - 2013. december 20.
 
Bükkábrány Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a Római Katolikus Templomba 2013. december 20-én 17 órakor kezdődő Karácsonyi koncertre.
Fellép: St. Martin előadóművész
A koncert után a hivatal előtt felállított betlehemnél közös énekléssel zárjuk a 2013. évünket. Forralt borral, teával és bejglivel várjuk a résztvevőket.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com