Sport, jókedv, kikapcsolódás - Miku-kupa Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2013. december 03. kedd, 15:57
Ismét Miku-kupa azaz Mikulás napi bányász kupát szervezett a Bükkábrányi Bánya Szakszervezeti Bizottsága, valamint a ME Zrt. BDSZ.
November 30-án várták a sportolni, szórakozni vágyókat a bükkábrányi Jánosházi Sándor Könyvtár- és Szabadidőközpont tornatermébe. A reggel kilenckor kezdő rendezvény hagyományosan sorversennyel indult, ahol két csapat mérhette össze tudását különböző ügyességi feladatokban. A felnőttek ezek után vehették birtokba a termet, hogy megkezdődhessen a labdarúgó torna. A Visontáról és Bükkábrányból érkezett csapatok között parázs mérkőzések zajlottak a pontokért.
Közben az ebédlőben a gyermek készíthettek különböző kézműves termékeket. Mikulás tányér, rénszarvasos gyertyatartó, csipeszmanó és könyvjelző készült a segítők és az általános iskola pedagógusainak irányítása alatt. Délben pedig megérkezett a Mikulás, lóháton, hogy megjutalmazza az egész évben jól viselkedő gyermekeket.
Vasárnap a Mikulás napon pedig a Miskolci Musical- és Dalszínház „Interaktív Mikulás” című előadásán szórakozhattak kicsik és nagyok.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com