Országos Könyvtári Napok Bükkábrányban
Helyi Hírek (2013.) - Bükkábrány
Írta: Bodzán László   
2013. október 24. csütörtök, 10:28
2013-ban október 7-13. között kerül sor az Országos Könyvtári Napok eseményeire az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. A szakmai szervezet 2006-ban alakította mind tartalmában, mind formájában egységessé az október eleji eseményeket, amellyel népszerűsíteni kívánja a településeken működő könyvtárak hagyományos és megújuló szolgáltatásait. Az egymásra épülő, a társadalmi változásokra, az emberek igényeire figyelő programsorozat évről évre több ember érdeklődését kelti fel a könyvtári szolgáltatások iránt országszerte. 2013-ban az emberi kapcsolatok kerülnek a könyvtári napok középpontjába. Életkortól és lakóhelytől függetlenül minden ember számára nélkülözhetetlen, hogy értékes kapcsolata legyen embertársaival, ami mind a társas kapcsolatok, mind pedig a lelki egyensúly megőrzésének szempontjából rendkívül fontos. A hét eseményeit a család, a baráti kapcsolatok, az egymásra figyelés, egymás segítése, a befogadás és az elfogadás szempontjait szem előtt tartva járták körbe.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Hétfő: BOSNYÁK VIKTÓRIA: TÜNDÉRBOSZORKÁNYOS ŐSZ című író-olvasó találkozó
Kedd: "Nemzeti szellemi kincseink: A magyar nyelv és a rovásírás. - Avagy: Nyelvünk és ősi írásunk kapcsolata, szakrális üzenetük." címmel tartott előadást Sólyom Ferenc.
Szerda: Kisegér a könyvtárból könyvtárismereti foglalkozás az óvodában.
Csütörtök: „Egy szál gitárral” Megzenésített versek Karády István előadásában
Péntek: 20 órás alapfokú számításterchnikai képzés indult, ahol az alapvető informatikai ismeretek, digitális kommunikáció (elektronikus levelezés, internethasználat, internetes telefonhasználat), bevezetés az e-ügyintézésbe, e- közszolgáltatásokba, az Ügyfélkapu használatába.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Riporter


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com