Jánosházi Sándor Labdarúgó Emléktorna Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2013. október 24. csütörtök, 09:30
Az idei évben szeptember 27 -én került megrendezésre a több mint tíz éves múltra visszatekintő Jánosházi Sándor Labdarúgó Torna.
A versenyt sajnos egy szomorú hírrel kellett indítani, hiszen az emléktornát megelőző napon hunyt el Jánosházi Sándorné Gizike néni, Jánosházi Sándor özvegye. A résztvevő egy perces néma felállással adóztak emlékének. Majd Szalai Szabolcs polgármester úr köszöntő szavai után, Kovács Attila A Bükkábrányi Sport Klub elnöke, szervező ismertette a nap további programját. A felhívásra jelentkező hat csapat két csoportban, először körmérkőzéseket játszott egymással, ezután került sor a helyosztókra. A csapatok a Szép Pál Sporttelepen kijelölt két pályán játszottak egymással kétszer tizenkét perces mérkőzéseket. A szabályok betartására két bíró Tóth Péter és Kaló Tibor vigyáztak. A sorsolás után az egyik csoportot Mezőkeresztes, Mezőnyárád és Bükkábrány, míg a másikat Mályi, Harsány és Tibolddaróc alkotta.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A délután végére kialakult a torna sorrendje. Hatodik helyen zárt Harsány csapata, ötödik lett Bükkábrány. A negyedik helyet Tibolddaróc csapata, míg a harmadikat Mályi szerezte meg. A döntőben a kiválóan játszó Mezőnyárád csapatát legyőzte Mezőkeresztes gárdája, így ők vihették haza a vándorserleget. Az idei évben is kiosztották a torna legjobbjainak járó díjakat. A legjobb kapus Asztalos Szebastián lett Tibolddarócról, a legjobb játékos a mezőkeresztesi Nagy Ádám és a gólkirály a mezőnyárádi Mészáros Zoltán lett.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com