Idén nyolcadszor - szüreti bál Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2013. október 16. szerda, 16:34
A hagyományokhoz híven az idén is a hetedik osztály Szülői Munkaközössége szervezte Bükkábrányban október 12-én azt a szüreti mulatságot, melynek a bevételéből jelentős összeget fordítanak majd arra, hogy a tanév végén ballagó 8. osztály búcsúztatását támogassák. A bevétel a belépőjegyek, a tombolaszelvények, illetve a támogatói jegyek árából állt össze.
Az immár 8. alkalommal megrendezésre kerülő mulatság bevezetőjeként Kovácsné Szabó Katalin köszöntötte a megjelent szülőket, képviselő-testületi tagokat, pedagógusokat és a vendégeket. A nyitó műsor első részében a hetedik osztály tanulóinak verses, zenés előadását láthatták a résztvevők, majd Szalai Szabolcs polgármester, a bál fővédnöke mondott rövid köszöntőt.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az est további részében a 110 főnyi vendégseregé és a táncé volt a főszerep. Az asztalokra rakott étel és ital, valamint a talpalávalót szolgáltató Bihari Gyula gondoskodtak a felhőtlen hangulatról.
A támogatók felajánlásából származó tombolanyeremények éjfélkor találtak gazdára, a kitartóbbak pedig egészen hajnalig rophatták a táncot.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com