Máté nap Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2013. szeptember 23. hétfő, 16:29
A tavalyi évhez hasonlóan ismét megrendezésre került a Máté Napi Sokadalom Bükkábrányban.
A program szeptember 21-én délután kezdődött, a megújult Béke út átadásával. A program a délutáni órákban tovább folytatódott, hol minden kilátogató megtalálhatta a kedvére való programot.
Közben a faluközpontban már a helyi termékek bemutatója zajlott, ahol nemcsak megtekinteni hanem meg is lehetett vásárolni az árusok portékáját. 14 órára várták az érdeklődőket az iskola udvarára, ahonnan fél 3-kor indult a felvonulás a PAVANE zászlóforgatók felvezetésével. Fél 4-kor vette kezdetét a dalostalálkozó Harsány, Felsőzsolca, Visonta és Bükkábrány népdalköreinek közreműködésével.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Fél 5-től a helyi óvodások és iskolások műsora következett, majd egy dalos, zenés műsor szórakoztatta a közönséget. 17 órától egy vásári komédiát láthatott a közönség, majd az Alma Együttes koncertjét hallgathatták végig. A nap zárásaként a PAVANE Táncegyüttes lépett színpadra és teremtett fergeteges hangulatot.
Eközben kézműves foglalkozás, lovaglás, kisállat simogató, népi játékok kipróbálása szórakoztatta a kilátogatókat. A katolikus parókián a régi korok menyasszonyai, valamint a Gárdonyi emlékkiállítás a tavalyi évhez hasonlóan ismét sokakat vonzott. A rendőrség udvarán a Borsod Megyei Jármű Klub veterán járműveit csodálhatták meg az arrajárók.
 
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com