Megújuló orvosi rendelő, készülőben lévő műfüves pálya
Írta: Eleven Televízió   
2013. szeptember 05. csütörtök, 10:14
Egy sikeres pályázat nyomán, melynek pontos megnevezése az "Egészségügyi Alapellátás Korszerűsítése Bükkábrány Községben", hamarosan új arculatot kap a település orvosi rendelője.
A felújítási munkák során számos változáson megy át az épület, beleértve az összes helyiséget a váróteremtől a védőnői szolgálatig. Ezen kívül új, akadálymentesített feljáró kerül kialakításra, valamint megvalósul az informatikai eszközök cseréje is, újabb, nagyobb teljesítményű számítógépek, nyomtatók kerülnek beüzemelésre. Bővül az orvosi műszerek eszközparkja is, többek között egy defibrilátort is kap a rendelő.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Természetesen a korszerűsítés ideje alatt a rendelésnek máshová kell költöznie. Nem kell azonban túl sokat gyalogolniuk a betegeknek, hiszen az az ellátás ideiglenesen a polgármesteri hivatal szomszédos épületében kap helyet. Egyelőre úgy tudjuk, hogy a rendelések időpontjai nem változnak, azok az eddig megszokott rend szerint zajlanak majd.
Egy másik nagy beruházás a műfüves pálya építése a Szép Pál Sporttelep melletti füves területen. Itt már zajlanak az építési munkálatok, kezd körvonalazódni, hogy is fog kinézni az új műfűvel borított futballpálya.
 
 
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com